skip to Main Content

Trek de aandacht van je doelgroep

Heb jij een bericht namens je onderneming die je aan je doelgroep duidelijk wilt maken? Dat doe je met een doelgericht en professioneel persbericht! Hiervoor schakel je de hulp in van de specialisten van Persdomein. Wij bieden niet alleen verschillende templates om een persbericht te maken dat echt bij je onderneming past, maar we zorgen er ook voor dat je bericht online gevonden wordt. Neem voor meer informatie eenvoudig contact met ons op.

Een persoonlijk template

Neem bijvoorbeeld contact op wanneer je op zoek bent naar een template voor een persbericht dat ook echt de identiteit van jouw bedrijf uitstraalt. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende templates in alle stijlen. Wanneer er een geschikt template tussen zit, kun je het ook nog volledig naar wens aanpassen zodat het helemaal past bij je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van het lettertype en het aanpassen aan de bedrijfskleuren.

Platform voor het plaatsen van je persbericht

Je neemt ook contact op met Persdomein wanneer je ervoor wilt zorgen dat je online berichten beter gevonden worden. Wij helpen je door middel van linkbuilding. Plaats je bericht in onze professionele blog die altijd up to date gehouden wordt, en creëer waardevolle links naar de website van je bedrijf. Zo zorg je er niet alleen voor dat meer mensen informatie over je bedrijf lezen, maar op die manier komt je site ook hoger te staan in de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Meer weten over hoe dit proces precies werkt? Neem contact met ons op!

Zo kun je ons bereiken

Contact opnemen met Persdomein is heel eenvoudig. Vul simpelweg hier op de site het contactformulier in, en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Je kunt ons ook via de mail bereiken. Stuur hiervoor een bericht naar [email protected]. Met de hulp van Persdomein creëer je makkelijk en snel persberichten die ook echt gevonden worden!

Meer info? Neem contact op!


captcha

Back To Top