skip to Main Content

Maak van je website een succes!

Hoe Persdomein je helpt

Natuurlijk wil je een site voor je bedrijf die online goed gevonden wordt. Persdomein helpt je hier graag bij! Dat doen we op een aantal verschillende manieren. Wil je meer weten over onze werkzaamheden? Neem contact op met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Templates voor persberichten

Een belangrijke manier waarop je als bedrijf met je klanten kunt communiceren, is door het plaatsen van persberichten. Wellicht denk je bij een persbericht in eerste instantie aan een bericht dat je aan verschillende media verstuurt voor plaatsing. Dan ben je volledig afhankelijk van de media of zij het bericht nieuwswaardig, en interessant genoeg vinden om te plaatsen. Echter maakt het internet het ook mogelijk om zelf je eigen persbericht te publiceren. Dit doe je bijvoorbeeld op je site of op social media. Wanneer je een interessant persbericht schrijft en dat online verspreid, kun je ook mensen benaderen die wellicht nog niet eerder van je merk gehoord hadden. Of jij je persbericht nu rechtstreeks naar de nieuwsmedia stuurt, het op je site plaatst of via social media verspreidt, het is belangrijk om een nette, uniforme en professionele stijl aan te houden. Persdomein helpt je hiermee door verschillende templates aan te bieden voor je persbericht. Deze templates kun je vervolgens volledig aanpassen naar de stijl van je bedrijf met onder andere logo’s, bedrijfskleuren en typografie.

Schrijf interessante gastblogs

Wellicht is het je al opgevallen dat Persdomein ook een zeer interessante blog bijhoudt. Hier plaatsen we regelmatig interessante nieuwtjes over heel veel verschillende branches. Wij bieden ook jou de mogelijkheid om meer over je branche en je bedrijf te vertellen. Je kunt namelijk gastblogger worden, wat betekent dat je zelf een blog schrijft over een onderwerp dat speelt in je branche. Zo is Persdomein een verzamelwebsite voor heel veel interessante onderwerpen en nieuwtjes. Voor jou geldt niet alleen dat er nieuwe mensen die wellicht nog nooit van je bedrijf gehoord hadden geïnteresseerd worden in je werkzaamheden, maar je creëert ook een waardevolle link van onze website naar die van jou. Dit valt onder linkbuilding, en is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat je website beter gevonden wordt in de verschillende zoekmachines. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Samenwerken met Persdomein

Persdomein biedt veel verschillende manieren voor samenwerking naast het gebruiken van onze templates en het schrijven van gastblogs. Ben je bijvoorbeeld zelf niet zo’n schrijver, maar heb je wel interessante informatie over je branche die je aan een groter publiek door wil geven? Schakel dan een van onze bloggers in! Het enige wat je hoeft te doen is de informatie naar ons door te sturen. Wij gaan dan aan de slag met het schrijven van een interessante blog die we vervolgens op onze site publiceren. Ook denken we graag samen na over de manieren waarop we nog beter met elkaar kunnen samenwerken. Vraag eens na bij een van onze specialisten wat deze samenwerking voor jou specifiek zou kunnen betekenen door contact met ons op te nemen.

Neem contact op!

Contact opnemen met Persdomein is heel eenvoudig. Hiervoor vul je simpelweg het contactformulier hier op de site in. Het is ook mogelijk om ons via de mail te bereiken door een bericht te sturen naar [email protected]. Persdomein gaat graag de samenwerking aan met jou en je bedrijf!

Back To Top