skip to Main Content

Breng jouw publiek op de hoogte

Het maken van een professioneel persbericht is niet eenvoudig. Daar weten wij als communicatieprofessionals alles vanaf. Ons doel is echter om het maken van een persbericht juist wel eenvoudig te maken! Daarom zijn we een aantal jaren geleden Persdomein begonnen. Wij bieden ondernemers mooie, stijlvolle en professionele templates voor het maken van een persbericht dat de identiteit van het bedrijf uitstraalt. Ook bieden we een platform om ervoor te zorgen dat deze persberichten ook daadwerkelijk gevonden worden.

Eenvoudig en intuïtief

Het maken van een persbericht via Persdomein is dus zeer eenvoudig en intuïtief. Dit komt omdat we verschillende templates aanbieden voor het maken van een persbericht. Zo vind je altijd een template dat helemaal bij de uitstraling van je bedrijf past. Heb je een template gevonden waar je tevreden over bent, maar is bijvoorbeeld het lettertype niet helemaal naar wens? Of is het template niet te vinden in de bedrijfskleuren? Geen probleem! De templates van Persdomein zijn namelijk 100% aanpasbaar, zodat ze ook echt de identiteit van jouw onderneming uitstralen!

Effectieve persberichten

Met de hulp van Persdomein creëer je dus effectieve persberichten die je uit kunt zenden naar verschillende nieuwsmedia. Echter kan het ook zo zijn dat jij je bericht juist online wilt plaatsen, bijvoorbeeld in de vorm van een bericht op je website of een social media bericht. Daarom bieden we ook voor deze platformen verschillende templates, zodat ook je online communicatie de juiste uitstraling heeft naar je doelgroep. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust eens contact op met een van onze specialisten.

Informatie overbrengen aan een nieuwe doelgroep

Wanneer je informatie online over wil brengen aan een nieuwe doelgroep, is het natuurlijk ook belangrijk dat je berichten online gevonden worden. Hierbij is SEO zeer belangrijk: search engine optimization. Dit betekent simpelweg dat je site en je berichten gevonden worden in de verschillende zoekmachines, vooral Google. Een van de manieren waarop je dat kunt doen is het creëren van waardevolle links naar je bedrijf vanuit andere sites. Persdomein biedt je de mogelijkheid om je persberichten te plaatsen op onze interessante blog die altijd up to date gehouden wordt. Meer weten? Neem contact op!

Neem contact op

Contact op met Persdomein is heel eenvoudig. Vul simpelweg het contactformulier hier op de site in. Je kunt ons ook bereiken door een mail te sturen naar [email protected]. Persdomein maakt het maken van persberichten eenvoudig en intuïtief!

Back To Top