skip to Main Content

Bedrijven op social media

Bijna elk bedrijf is tegenwoordig actief op social media. Dat is niet vreemd, want het is een uiterst effectieve manier om een groot publiek te bereiken. Gemiddeld besteden mensen zelfs zo’n anderhalf uur per dag op social media! Voor jongeren in de leeftijdscategorie 15 tot en met 19 jaar loopt dit zelfs op tot twee uur per dag. Wil jij je doelgroep ook via social media bereiken? Dan heeft het geen zin om zomaar te gaan posten. Daar is een strategie voor nodig. Persdomein helpt je hierbij!

Social media voor ondernemers

Social media ziet er heel anders uit voor ondernemers dan voor individuen. Het is belangrijk om een strategie aan te houden, zodat je berichten overeenkomen met de identiteit van je bedrijf. Deze strategie omvat onder andere het sociale netwerk of de sociale netwerken waarop je gaat posten. Zo kun je je onder andere richten op:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Youtube

En nog veel meer! Ook is de wereld van social media telkens in verandering. Heb je bijvoorbeeld een jongere doelgroep? Neem dan eens een kijkje in de wereld van het platform TikTok, wat vooral populair is onder tieners. De leeftijd van de gemiddelde Facebook gebruiker ligt dan weer een heel stuk hoger.

Het maken van de juiste posts

Zoals eerder genoemd is het belangrijk om consistent te blijven wanneer je op social media gaat plaatsen, zodat al je berichten de identiteit van je bedrijf uitstralen. Persdomein helpt je hierbij door middel van handige templates voor het posten op verschillende kanalen. Er is een ruime keuze uit alle verschillende templates die je kunt gebruiken. Ook zijn de templates volledig aanpasbaar, wat betekent dat je eenvoudig het lettertype van je berichten, de bedrijfskleuren en het logo in de berichten aan kunt passen. Door voor al je social media kanalen een template van Persdomein te gebruiken, zorg je ervoor dat je identiteit consistent blijft.

Hulp van Persdomein

Persdomein biedt nog meer middelen aan ondernemers om hun online marketing te verbeteren. Zo ondersteunen we ook je SEO: search engine optimization. Dit doen we door middel van linkbuilding. Onze blog wordt altijd up to date gehouden met interessante artikelen en leuke feitjes. Wij bieden jou ook een mogelijkheid om deel te nemen aan onze blog, bijvoorbeeld als gastblogger of door Persdomein in te schakelen om een leuk artikel te schrijven over jouw bedrijf. Dit zorgt voor waardevolle links naar je website die je resultaten in zoekmachines als Google verhogen: linkbuilding. Meer weten over linkbuilding of de templates van Persdomein? Neem contact op!

Neem contact op

Contact opnemen met Persdomein is heel eenvoudig. Vul simpelweg het contactformulier hier op de site in, en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Je kunt ons ook via de mail benaderen door een bericht te sturen naar [email protected]. Met de hulp van Persdomein wordt jouw bedrijf een ware hit op social media!

Back To Top