skip to Main Content

Waarom linkbuilding onderdeel moet zijn van je online strategie

Linkbuilding is onmisbaar

Wil jij ervoor zorgen dat je bedrijf online goed gevonden wordt in de verschillende zoekmachines? Dan is linkbuilding als onderdeel van je online marketing strategie onmisbaar! Persdomein ondersteunt je graag door middel van linkbuilding. We vertellen je meer over wat linkbuilding precies inhoudt, en wat wij voor je kunnen betekenen op dit gebied. Wanneer je meer informatie wil, of de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie met ons wil bespreken, kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen!

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een strategie om ervoor te zorgen dat je website een hogere positie krijgt in de verschillende zoekmachines, vooral Google. Het is het actief verzamelen van waardevolle winkels van andere websites die naar de website van je bedrijf leiden. Gaan er veel links van andere sites naar de site van je bedrijf? Dan zien Google en andere websites dit als een teken dat jouw bedrijf een waardevolle website heeft. Deze links worden ook wel backlinks genoemd. Er zijn verschillende strategieën om meer backlinks te verzamelen.

Strategieën voor linkbuilding

Er zijn 5 grote strategieën voor linkbuilding en het verzamelen van backlinks:

  • Je kunt je website inschrijven bij directories. Dit zijn bijvoorbeeld startpagina’s of overzichtspagina’s van de branche.
  • Het is mogelijk om links te ruilen met andere websites. Zij zetten een link naar jouw site op hun pagina, als jij hetzelfde doet voor hun site.
  • Als gastblogger kun je artikelen schrijven voor andere websites. In deze blogs wordt gelinkt naar jouw site.
  • Je kunt social media inzetten om links te genereren.
  • Ten slotte zijn er ook nog pagina’s waar je links kunt kopen.

Wat Persdomein voor je kan betekenen

Persdomein helpt je met het creëren van waardevolle links. Zo hebben wij een handige linkpagina waar je jouw website op kunnen vermelden. Ook hebben we een blog die altijd up to date gehouden wordt. Lijkt het je interessant om gastblogger te worden? Dan kun je met ons contact opnemen. Het is ook mogelijk om een van onze schrijvers een bericht over jouw site te laten schrijven. Het enige wat jij hoeft te doen is ons informatie te geven. Op deze manier creëren wij door middel van onze blog waardevolle links naar jouw site. Meer weten of met ons samenwerken? Neem contact op!

Neem contact op!

Contact opnemen met Persdomein is heel eenvoudig. Vul simpelweg je gegevens in via het contactformulier, en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Het is ook mogelijk om via de mail contact met ons op te nemen. Dat doe je door een bericht te sturen naar [email protected]. Zorg er met de hulp van Persdomein en linkbuilding voor dat je site online goed gevonden wordt!

Back To Top